Mens en Relatie

Relatiebalans is ontwikkeld door Mens en Relatie, het grootste bureau van Nederland op het gebied van persoonlijke relatiebemiddeling. Bij Mens en Relatie heeft u dus een grote kans op succesvol een partner vinden. Meer dan 75% van de mensen die zich bij Mens en Relatie inschrijven vindt binnen 1 jaar tijd een duurzame relatie.


Consulenten van Mens & Relatie

Bij Mens en Relatie bent u verzekerd van persoonlijke relatiebemiddeling. Wij zorgen ervoor dat u iemand ontmoet die op zoek is naar een vaste relatie. Wij werken met een vast team van persoonlijke consulenten. Alle consulenten van Mens en Relatie hebben een opleiding gevolgd en beschikken over ruime ervaring. Schrijft u zich in bij Mens en Relatie, dan heeft u eerst een persoonlijk gesprek met uw eigen consulent uit de regio. Deze consulent gaat op zoek naar de voor u geschikte partner. Hierna volgt een afspraak.

Het klantenbestand van Mens en Relatie is erg divers. Bij Mens en Relatie staat kwaliteit en persoonlijk contact bovenaan de prioriteitenlijst.

Als bemiddelingsbureau vinden wij het van belang dat u een vaste partner vindt. Dat is namelijk de reden waarom u zich bij Mens en Relatie heeft ingeschreven. Uw consulent zet zich hier volledig voor in. Dit in samenwerking met collega’s uit diverse regio’s, met een relatiepsychologe en met een enthousiast vast team. Ons sterke punt is, dat wij een groot relatiebemiddelingsbureau zijn, met consulenten in alle gebieden van Nederland. Wij kunnen dus op verschillende plekken op zoek gaan naar een goede match. En u krijgt hierbij de aandacht van uw persoonlijke consulent.

 


Contact

Overweegt u zich in te schrijven bij Mens en Relatie? Of wilt u eerst meer informatie? De website mens-en-relatie.nl
biedt volop informatie. Hier kunt u ook een vrijblijvende afspraak maken met een consulent. Wilt u eerst meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 077 - 352 03 53 of een mail sturen naar vragen@mensrel.nl.

 

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Zijn er andere zaken die u nog graag wilt weten? Of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op nummer 088 - 022 19 99 (lokaal tarief). Ook kunt u contact opnemen via ons contactformulier