Ga je op date? Wij delen 4x leuke date-ideeën!

Je hebt iemand leuks ontmoet! Inmiddels is het alweer tijd voor de derde date. Die drankjes op het terras vorige keren waren prima, maar nu zijn jullie toch wel op zoek naar iets originelers. Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke opties! Om jullie een handje te helpen, delen wij 4 leuke date-ideeën met je.

Geniet van een leuke activiteit samen!

Iets doen tijdens een date is vaak zoveel waard! Je bent niet alleen lekker bezig, maar leert elkaar ook op een hele andere manier kennen. Hoe is iemand in de omgang? Hoe reageert iemand in bepaalde situaties en hoe gaat iemand om mét bepaalde situaties? Kan diegene bijvoorbeeld tegen zijn verlies? Interessante dingen! Ontdek het tijdens een potje glow in the dark midgetgolfen: origineel, leuk, actief én romantisch. Een potje poolen of bowlen kan natuurlijk ook! Of breng samen een bezoekje aan een comedy show, kun je meteen testen of jullie dezelfde humor hebben.

Een proeverijtje

Tja, een proeverijtje doet het altijd goed. Sla een aantal budget wijnen in en maak er een leuke proeverij van. Je kunt er ook voor kiezen om een blindproeverij te doen: raden maar! Maakt het net weer een tikkeltje spannender. En uiteraard kun je in plaats van wijn ook kiezen voor bier. Of Whisky. Of Gin. You name it!

Cocktails maken

Ook deze klassieker mag niet in het rijtje ontbreken. Kies een paar leuke recepten uit en ga met elkaar de lekkerste cocktails maken. Of dit nou een simpele cocktail is of niet: het gaat erom dat je ze daarna gezellig met elkaar op kunt drinken!

Samen koken

Heerlijke gerechten maken om het vervolgens romantisch met elkaar op te kunnen eten. Klinkt goed, toch? Gedurende het koken zullen vast en zeker de leukste gesprekken ontstaan. Op deze manier kom je gegarandeerd nog meer over elkaar te weten!

Vergelijkbare berichten